Welkom bij het Toxandria EK 2024 spel

Terug

Uitleg betalingsopties

25-05-2024 07:50

Leuk dat/als je meespeelt in de Toxandria EK 2024 pool! Het betalen van je deelnamegeld van 7,00 euro per ingevuld deelnameformulier kan op verschillende manieren. We leggen het even uit.

- QR code: na het online invullen van het deelnameformulier verschijnt een QR-code. Scan deze met je telefoon en druk op de link die verschijnt. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de iDeal pagina, waarna je kunt betalen.
- iDeal: na het online invullen van het deelnameformulier kun je onderaan de pagina die verschijnt klikken op de button “Nu betalen”. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de iDeal pagina, waarna je kunt betalen.
- Overmaken: je kunt er ook voor kiezen om je deelnamegeld van 7,00 euro per deelnameformulier over te maken. Gebruik dan het bankrekeningnummer t.n.v. Toxandria: NL66 RABO 0145 2014 65 onder vermelding van “Deelname EK2024 Spel” gevolgd door je deelnemersnaam/-namen.
- Contant: envelop met 7,00 euro per deelnameformulier in de brievenbus of opsturen naar: Organisatie Toxandria EK 2024 Spel, p.a. Koningsspil 10, 5447 BN Rijkevoort. Vermeld op de envelop je deelnemersnaam/-namen waarmee je meespeelt. Je kunt eventueel ook het deelnameformulier van de site downloaden, handmatig invullen en dit samen met het deelnamegeld in de envelop posten.

Voor de voorinschrijvers aan het Toxandria EK 2024 Spel, onze Early Birds, geldt dat ze hun deelnamegeld al eerder hebben voldaan. Zij kunnen de betaalmodule negeren.

Let op: je betaling moet uiterlijk 14 juni a.s. om 20:00 uur bij ons binnen zijn. Mocht het deelnamegeld niet tijdig zijn ontvangen, dan moeten we je helaas van de deelnemerslijst verwijderen. Zodra het EK voetbal 2024 is begonnen -op 14 juni om 20.00 uur is de openingswedstrijd- kun je via www.toxandria.info je eigen score en die van alle andere deelnemers volgen.