Welkom bij het Toxandria EK 2024 spel

Terug

WE ZIJN BEGONNEN

15-06-2024 21:06

De eerste wedstrijden zijn gespeeld, de eerste tussenstanden zijn opgemaakt. We moeten nog wat betalingen checken, maar in totaal zullen met circa 620 voetballiefhebbers aan het Toxandria EK 2024 Spel deelnemen. Een nieuw record. Bedankt deelnemers! Met deelnemers uit Nederland (van Den Haag tot Heerlen, Herten en Hengelo), Duitsland, België, Engeland en -jawel- Singapore en Sierra Leone hebben we weer een mooi internationaal deelnemersveld. Heel veel succes allemaal!

Speciaal voor de 500ste inschrijver lag afgelopen week een bbq-pakket klaar van Boerderijk BlomVos. Anton Arts uit Rijkevoort was de gelukkige winnaar.

Nieuw in deze editie is de teamcompetitie. Met een team van 5 deelnemers maak je kans op 3 extra prijzen. Er spelen maar liefst 61 teams mee in de pool. Top! Teams die minder dan 5 deelnemers hadden, hebben uit de lijst gehaald. Uiteraard blijven deze deelnemers wel individueel meespelen.

De prijzen in de loterij voor de start van het EK zijn uitgereikt. Vanaf de start van het EK gaan we ook weer de Toxandria flesopeners (collectors item) verloten op elke speeldag. De winnaars tref je op de site onder het nieuws aan.

Op naar veel kijkplezier en natuurlijk veel extra spanning door het Toxandria EK 2024 Spel! Morgen de eerste wedstrijd van Oranje op historische grond in Hamburg…